arrow_drop_up arrow_drop_down
Aanbouw en dakrenovatie bij een woning in Zaamslag
16 februari 2021 

Aanbouw en dakrenovatie bij een woning in Zaamslag

Gestart met de werkzaamheden van de aanbouw en dakrenovatie

Bij een particuliere klant in Zaamslag hebben we een uitbouw geplaatst, het dak geïsoleerd, de dakpannen vervangen en tevens hebben we de zijgevels geïsoleerd.
We zijn begonnen met de uitbouw van 8,3 x 4,3 meter. Nadat het beton was uitgehard zijn we begonnen met het houten frame en de wanden.
De buitengevel is afgewerkt met Modiwood Fins Rabat in de kleur zwart, dit geeft de woning een moderne uitstraling.
Nadat de aanbouw wind en water dicht was gemaakt zijn we begonnen met het dak. Alle oude dakpannen zijn verwijdert, we hebben renovatieplaten op het bestaande dak aangebracht en nieuwe pannen gelegd.

Bar in de keuken

Afgelopen week hebben we het hekwerk gezet in dezelfde kleur als de buitenbekleding als de uitbouw.
We hebben een opening gecreëerd voor de bar in de keuken. De bouwkundige bovenliggende elementen hebben we opgevangen met een stalen balk, dit wordt afgewerkt met een eikenhouten zichtbare constructie. Tevens hebben we deze week de keukenruimte klaar gemaakt voor de nieuwe keuken.

De doorbraak naar de keuken moeten we nog uitvoeren. De bestaande achterdeuren moeten verwijderd worden en de voorgevel wordt van binnenuit nog geïsoleerd.

Doorbraak naar de keuken

De doorbraak naar de keuken is gemaakt en het barblad is aangebracht. De eiken balken zijn door onze eigen timmerman Andries bewerkt met een antieke dissel. Door de balken te bewerken met een dissel, krijg je een effect waardoor de balken er oud uitzien. (foto 2)
De tuindeuren en het kozijn zijn verwijderd en de deuropening is betimmerd.

 

Aanbouw en dakrenovatie Zaamslag

Balk constructie keuken