Word jij onze nieuwe collega?

Waar zijn we naar op zoek? Met vele nieuwe projecten in de planning en toegenomen werkzaamheden, willen wij heel graag ons team uitbreiden. Wij denken niet zozeer in functies, maar in toegevoegde waarde die jij als persoon brengt in ons team.

Momenteel zien we op diverse disciplines mogelijkheden uitbreiding en groei in ons team;

❏ Werkvoorbereider

❏ Calculator

❏ Projectleider

Natuurlijk staan we te springen om jouw bouwkundig inzicht, ervaring in het leiden van bouwtechnische projecten, calculatie vaardigheden en vakkundige planning en organisatie. Maar wij willen je absoluut niet in een hokje duwen. We zijn een team, werken als één organisatie aan onze projecten en geven jou dus de ruimte om jouw talenten op de juiste plek en in de best passende projecten in te zetten. Het kan dus best zijn dat je de leiding neemt in het ene project, en je collega’s ondersteunt met het calculeren en voorbereiden van een totaal ander project. Wij geloven erin dat juist deze afwisseling jou helpt in je eigen ontwikkeling, waardoor je niet alleen zelf veel kunt leren, maar ook helpt om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Heb je (nog) geen ervaring, maar ben je na enkele jaren buitenwerk toe aan een een volgende stap in je bouw carrière en wil je de opgedane kennis en ervaring van buiten graag toepassen in het calculeren en voorbereiden van bouwkundige projecten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat bieden we jou? Behalve het gezellige team met enthousiaste en hardwerkende collega’s, de ruimte om te leren en ontwikkelen en realisatie bijzondere bouwprojecten waar jij aan mag bijdragen, zorgen we natuurlijk ook dat je op gebied van arbeidsvoorwaarden niets tekort komt. We volgen de CAO en zorgen voor een inschaling die past bij jouw talenten en toegevoegde waarde.
Enthousiast geworden? Mail naar ​pz@simonsbg.nl​ of bel ons voor meer informatie op 0115 - 780 925 en vraag naar Manon. Hopelijk tot snel!