Mercuriushof te Breskens
30 september 2021 

Mercuriushof te Breskens

Mercuriushof standpunt 1

Appartementencomplex Mercuriushof

In week 45 wordt gestart met het bouwen van een nieuw appartementencomplex in Breskens. Op de plek van de oude supermarkt komt een compact complex met ruime betaalbare appartementen. Het Mercuriushof is gelegen aan de Mercuriusstraat en ligt vlakbij het strand en het centrum van Breskens.

Er worden in totaal twaalf appartementen, zeven garageboxen en een parkeerterrein voor bewoners gerealiseerd.

Met appartementencomplex is er eindelijk een invulling voor de oude supermarkt in Breskens | Zeeuws-Vlaanderen | pzc.nl


In week 50 hebben we de funderingsbalken gestort, zodat we na de kerstvakantie direct konden starten aan de binnen riolering van het appartementencomplex. Zodra de binnen riolering is geplaatst zullen de kanaalplaten gelegd worden. 

In week 5 hebben we de laatste werkzaamheden afgerond aan de begane grondvloer. Inmiddels zijn we begonnen met het lijmwerk van de binnenmuren.

Inmiddels zijn we nu in week 9 en zijn de kalkzandsteen elementen voor de wanden geplaatst. Volgende week worden de stempels geplaatst zodat er verder gebouwd kan worden aan de eerste verdieping. Nu de ondergrondse werkzaamheden zijn afgerond, begint het appartementencomplex Mercuriushof echt vorm te krijgen!
Mercuriushof


12-05-2022

Afgelopen week hebben we de 2e verdieping vloer gelegd. Deze week gaan de de wapeningsnetten monteren en de installatievoorzieningen installeren.

Mercuriushof 2e verdieping

Mercuriushof 2e verdieping


21-06-2022

Inmiddels is de vloer van de 2e verdieping gestort en worden de binnenmuren gelijmd, tevens is de betontrap geplaatst. 


Mercuriushof