Mercuriushof te Breskens
30 september 2021 

Mercuriushof te Breskens

Mercuriushof standpunt 1

Appartementencomplex Mercuriushof

In week 45 wordt gestart met het bouwen van een nieuw appartementencomplex in Breskens. Op de plek van de oude supermarkt komt een compact complex met ruime betaalbare appartementen. Het Mercuriushof is gelegen aan de Mercuriusstraat en ligt vlakbij het strand en het centrum van Breskens.

Er worden in totaal twaalf appartementen, zeven garageboxen en een parkeerterrein voor bewoners gerealiseerd.

Met appartementencomplex is er eindelijk een invulling voor de oude supermarkt in Breskens | Zeeuws-Vlaanderen | pzc.nl


In week 50 hebben we de funderingsbalken gestort, zodat we na de kerstvakantie direct konden starten aan de binnen riolering van het appartementencomplex. Zodra de binnen riolering is geplaatst zullen de kanaalplaten gelegd worden.

In week 5 hebben we de laatste werkzaamheden afgerond aan de begane grondvloer. Inmiddels zijn we begonnen met het lijmwerk van de binnenmuren.

Inmiddels zijn we nu in week 9 en zijn de kalkzandsteen elementen voor de wanden geplaatst. Volgende week worden de stempels geplaatst zodat er verder gebouwd kan worden aan de eerste verdieping. Nu de ondergrondse werkzaamheden zijn afgerond, begint het appartementencomplex Mercuriushof echt vorm te krijgen!
Mercuriushof


Mei 2022

Afgelopen week hebben we de 2e verdieping vloer gelegd. Deze week gaan de de wapeningsnetten monteren en de installatievoorzieningen installeren.

Mercuriushof 2e verdieping

Mercuriushof 2e verdieping


Juni 2022

Inmiddels is de vloer van de 2e verdieping gestort en worden de binnenmuren gelijmd, tevens is de betontrap geplaatst. 


Mercuriushof

Juli 2022
Het beton is gestort op het dak van het complex. In deze periode hebben we de HSB wanden geplaatst in de achtergevels.


Mercurius blog

Oktober 2022

De dakramen van de 2e verdieping zijn geplaatst. Op dit moment gebeuren er diverse werkzaamheden in de appartementen en de openbare ruimtes. We zijn onder andere de binnenwanden aan het plaatsen, aftekenen van elektra punten en installatiewerk (leidingen) en het frezen hiervan en het aanleggen van de vloerverwarming.
Het appartementencomplex krijgt echt vorm!

Mercurius blog

Februari 2023

Inmiddels zijn we in de laatste fase van het bouwproces. Er is de laatste weken veel werk verricht aan zowel de buiten- als de binnenkant van het appartementencomplex.

Mercurius blog


Mei 2023

Binnen nu en enkele weken worden alle appartementen opgeleverd en kunnen de bewoners gaan genieten van hun nieuwe woning.