Nieuwbouw kantoren met opslagloods
19 februari 2021 

Nieuwbouw kantoren met opslagloods

Nieuwbouw kantoren met opslagloods

Op het industrieterrein Arnesteinweg 33 te Middelburg heeft het gevestigde familiebedrijf Poppe opdracht gegeven de huidige kavels/panden te verbouwen en nieuw te bouwen. Op het terrein heeft de oude opslag loods (met asbest dak) plaats gemaakt voor de nieuw te bouwen kantoren met opslag capaciteit.

Na de sloop zijn we in januari 2021 direct begonnen aan het grondwerk voor kavel 1. Aansluitend zijn de palen met een heistelling in de grond gegaan. Voor de fundering hebben we gebruik gemaakt van de Isobouw Powerkist. Deze bekisting zorgt ook gelijk voor de isolerende schil. Onderaannemer Geelhoed Betonwapening B.V. realiseert alle wapening van fundering tot de vloervelden. De nuts voorzieningen zijn al aangelegd door Technico (W-installaties) en Elektra 21 (E-installaties). Alles ligt klaar voor de vloerstort in week 8.

De staalconstructie is geplaatst, nu zijn we de maatvoering aan het uitzetten zodat we kunnen beginnen aan de binnenmuren.

Werkzaamheden week 14

We zijn op het moment volop bezig met de binnenwanden van het kantoor. De wanden zijn gemaakt van houten kepers, hierop monteren we een vlokkenplaat, later komt hier nog een gipsplaats overheen en worden de naden dicht gesmeerd en wordt de wand behangen en geschilderd. (foto 3)

Tevens hebben we de smeervloer er deze week erin gelegd.

Voorbereidingen treffen voor het storten van beton

De binnendeuren hebben we afgehangen en de plafonds hebben we dicht gelegd. De E en W installatie naderen het einde. De velden voor het kantoor en de tankplaats zijn in voorbereiding om volgende week gestort te worden met beton. (foto 4)

Nieuwbouw kantoren in Middelburg

Nieuwbouw kantoren in Middelburg
Binnen wanden Middelburg

Beton storten in Middelburg

arrow_drop_up arrow_drop_down