Nieuwbouw woning twee onder een kap in Hoofdplaat
9 februari 2021 

Nieuwbouw woning twee onder een kap in Hoofdplaat

 

Starten met het bouwen van een twee onder een kap woning in Hoofdplaat

Eind september zijn we in Hoofdplaat gestart met het bouwen van een twee onder een kap woning. Na het uitgraven en boren van de palen stagneerde het werk enigszins door slechte weersomstandigheden. Eind oktober hebben we de begane grondvloer gestort en waren we uit de blubber. December stond in het teken van de binnenmuren van kalkzandsteen lijmen. Op de 1e verdiepingsvloer is het kalkzandsteen verder gelijmd. Tegelijkertijd werd buiten het schoonmetselwerk opgetrokken.

In 2021 bouwen we verder aan de woning in Hoofdplaat

Half januari zijn de dakplaten en dakkapellen geplaatst.
Inmiddels is het metselwerk klaar. Nu kunnen we binnen beginnen met het aanbrengen van grondhout. Dit is voor het aanbrengen van de plafonds.  Onze onderaannemers zijn nu ook gestart met het aanbrengen van leidingwerk ten behoeve van water en elektra.

Vorige week hebben we het natuursteen aan de buitenzijde in orde gemaakt. Deze week zijn we begonnen met het plaatsen van de wanden.

Werkzaamheden in week 13

In de woning hebben we alles wanden gestuct, hebben we de aftimmerwerkzaamheden uitgevoerd op zolder en zijn we begonnen met het plaatsen van de kunststof kozijnen.

 

 

Twee onder een kap woning Hoofdplaat

Twee onder een kap woning Hoofdplaat

Twee onder een kap woning Hoofdplaat

arrow_drop_up arrow_drop_down