Ombouwen van units tot flexwoningen in Middelburg
04 mei 2023 

Ombouwen van units tot flexwoningen in Middelburg

Eind april zijn we gestart met het project ombouwen van units tot 52 flexwoningen. De units zijn inmiddels allemaal geplaatst en de werkzaamheden worden blok voor blok afgewerkt volgens planning. Het slopen en strippen is al een heel eind en de nieuwe indelingen worden daarna gerealiseerd. Het eerste blok zit helemaal in het glasvlies en wordt binnenkort voorzien van vloerbedekking.

Marsaki blog
Mei 2023

Afgelopen weken hebben we de binnenwanden en deurkozijnen geplaatst. Het schilderwerk is reeds uitgevoerd door vakbekwame schilders. De keukens en badkamers zijn geleverd en kunnen geplaatst worden.

Marsaki blog

Juni 2023

We hebben de vloeren in de flexwoningen gelegd en de keukens zijn geplaatst in een deel van de flexwoningen. Op dit moment wordt het schilderwerk uitgevoerd door vakbekwame schilders en zijn we bezig met diverse timmerwerkzaamheden.

Marsaki blog


Juli 2023
Afgelopen weken is er weer veel werk verzet bij het project van het ombouwen van units naar flexwoningen. De keukens zijn gemonteerd, schilderwerk is gereed, vloerbedekking is aangebracht in de meeste woningen. Puntjes worden op de i gezet.
In week28 hebben we 3 woonblokken met 34 flexwoningen opgeleverd. Zo kunnen de eerste bewoners er binnen enkele weken in!


Marsaki Middelburg

Bekijk hier het interview met Woongoed Middelburg over de flexwoningen.
Flexwoningen in Middelburg


September 2023

Gisteren zijn de laatste units opgeleverd op de locatie t Zwin te Middelburg. In opdracht van Marsaki zijn de units omgebouwd tot 52 flexwoningen. verdeeld over 5 verschillende units zijn er zowel 2- als 4 kamerappartementen gerealiseerd. Alle 52 flexwoningen hebben we met een mooi resultaat kunnen opleveren binnen de vooraf afgesproken planning.

dank aan het gehele team en onderaanmeners die dit mogelijk hebben gemaakt en de goede samenwerking met de opdrachtgever Marsaki

Moens afbouw,

Van Hese schilderwerken

Murre de Visser brandpreventie

Alsan - badkamer, keuken &tecknieken

 Projectinrichting Lavoir B.V.

BOUWBEDRIJF BINTJE

DJL Dakspecialisten

S-pods badkamers

van de Velde loodgieters en elektra