Uitbreiding winkelcentrum Axel
04 mei 2023 

Uitbreiding winkelcentrum Axel

Mei 2023

Sinds kort zijn we gestart met een mooi, nieuw project in Axel. In opdracht van Bij Luitjens wordt het huidige winkelcentrum uitgebreid.
Verschillende winkels worden uitgebreid, de passage wordt vernieuwd en het huidige magazijn wordt aangepast.

Momenteel zijn de druk bezig met de sloopwerkzaamheden

Juni 2023

Afgelopen weken hebben we veel werk verzet op ons project in Axel. De Bruna is 1 juni geopend. Nu gaat de aandacht naar het sloopwerk van het magazijn en worden de buispalen van de winkels en passage geheid.

Juli 2023
Vandaag op 14 juli hebben we wederom een mijlpaal bereikt binnen ons project. De nieuwe Etos is vandaag feestelijk geopend.
Op naar de volgende mijlpaal!


Augustus 2023

De staalconstructie van de passage is voor de bouwvak geplaatst door Hanse Staalbouw.

Ondertussen zijn we gestart met het metselwerk in de passage en het ruwbouwtimmerwerk van de luifel. Verder vindt de voortgang van de fundering en betonvloer van het magazijn plaats. Ondertussen is het riool van het magazijn ook geplaatst.

De komende weken gaan we verder met de speciale betonvormen in het magazijn zoals de sparing voor de leveler en de hellingbaan die ook in beton uitgevoerd worden.

September 2023

Aan de passage wordt hard gewerkt om deze week het metselwerk af te ronden. Het staal van de luifels staat op diverse zijdes en wordt afgetimmerd. Bij het magazijn wordt de laatste hand gelegd aan het betonwerk en komt binnenkort het staal zodat dit ook afgemaakt kan worden.

Axel