Verbouwing gezondheidscentrum in Middelburg
15 april 2021 

Verbouwing gezondheidscentrum in Middelburg

Eerste paal moment

In het gezondheidscentrum zitten meerdere huisartsen, tandartsen en een apotheek. De praktijken van de huisartsen, tandartsen en apotheek uitgebreid.  Tevens krijgen ze  allen een gezamenlijke wachtruimte.

Eind februari zijn we gestart met de verbouwing van het gezondheidscentrum in Middelburg.
24 februari was dan ook het heugelijke eerste paal moment.
Nadat de palen zijn gestort, zijn we begonnen met het uitgraven voor de vloer. Nadat de graafwerkzaamheden waren uitgevoerd is er een geheel nieuwe riolering aangelegd. aangelegd.

Precies een maand later zijn we begonnen met het vlak en op hoogte brengen van het zandbed, nadat dit was uitgevoerd konden we de vloerisolatie aanbrengen.

Nadat de vloerisolatie is aangelegd kon onze onderaannemer starten met het vlechten van de betonwapening. Op 1 april was het vlechtwerk klaar en kon er de dag erna gestort worden. Vrijdag 2 april, vroeg in de morgen zijn we begonnen met het storten van de vloer. De begane grondvloer van de centrale hal is gestort.

Deze week is er op het bestaande gebouw van het gezondheidscentrum nieuwe dakbedekking aangebracht.

We hebben de staalconstructie voor de centrale hal geplaatst. Op de staalconstructie hebben we de balklagen en dakplaten aangebracht. Na de bouwvak zijn alle gipswanden en plafonds aangebracht, tevens hebben we de stelkozijnen geplaatst en zijn we nu de buitenmuren aan het metselen.


Tandartsenpraktijk en apotheek

We zijn de gevelbekleding aan het aanbrengen en zijn we bezig met de laatste puntjes van het binnenwerk bij de tandartsenpraktijk en de apotheek. A.s. maandag 16 mei worden deze geopend.

Eerste paal moment gezondheidscentrum in Middelburg
Vlechtwerk gereed gezondheidscentrum in Middelburg

Dakbedekking

Staalconstructie Middelburg