Utiliteitsbouw bij Simons Bouwgroep

Onze utiliteitsbouw projecten!

 

Utiliteitsbouw is een breed begrip bij Simons.

Utiliteitsbouw beslaat namelijk alle bouwprojecten die geen woonbestemming hebben. Denk aan bijvoorbeeld een kantoorpand, een fabrieksgebouw, scholenbouw, huisartsenpraktijk en dergelijke. 

Utiliteitsbouw in Zeeuws-Vlaanderen en andere delen van Zeeland en België. 

Wij werken bijvoorbeeld aan schoolgebouwen en verzorgingsinstellingen in de regio. Maar ook aan kantoor-, winkel- en bedrijfspanden. Dit doen we natuurlijk altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.  

De eerste stap in de samenwerking met onze opdrachtgevers is het maken van een goed plan van aanpak. Hierbij denken wij mee met de belangen van onze opdrachtgevers en de uiteindelijke eindgebruikers van het bouwproject, zodat deze duidelijk worden meegenomen in het ontwikkelings- en realisatieproces. Wij bouwen voornamelijk volgens het bouwteam concept.

Utiliteitsbouw volgens bouwteam concept 

Dit betekent dat Simons Bouwgroep als lid van het bouwteam, bestaande uit de opdrachtgever en diens adviseur(s), optreedt. Wij zorgen ervoor dat het project volledig gebruiksklaar wordt opgeleverd in samenwerking met onze partners. Wij coördineren dus een onderdeel van het bouwproces en voeren veel van deze werkzaamheden ook zelf uit. Denk hierbij aan betonwerk, metselwerk, tegelwerk, dakwerk, en nog meer. Deze manier van werken heeft veel voordelen voor de opdrachtgever; het bespaart veel tijd, kosten en frustraties. Simons Bouwgroep zorgt ervoor dat de hele bouw, van ontwikkeling tot realisatie, soepel en vlot verloopt en dat de opdrachtgever altijd goed op de hoogte is.  

Waarom is Simons de juiste partner voor utiliteitsbouw?  

Bij Simons Bouwgroep zijn we gespecialiseerd in utiliteitsbouwprojecten. Met onze jarenlange ervaring met utiliteitsbouwprojecten zorgen wij ervoor dat elk project tegen een eerlijke prijs binnen de tijd wordt opgeleverd. Neem eens een kijkje tussen onze reeds afgeronde projecten

Wil je meer weten wat Simons Bouwgroep voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u en uw bouwproject mee.   

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!