Appartementencomplex Bellamyhof te Terneuzen
20 juni 2022 

Appartementencomplex Bellamyhof te TerneuzenBegin juni zijn we gestart met het boren van de eerste funderingspalen en hiermee is de bouw van 34 stuks appartementen officieel gestart.

Na het uithard proces van de palen, kunnen we gaan starten met de fundering.
In het Bellamyhof zullen 34 appartementen worden gerealiseerd over twee typen: type Alvarez aan de Alvarezlaan en type Bellamy aan de Bellamystraat.

Bellamyhof

Juni 2022

Op dit moment wordt de bouwput uitgegraven op de diepte waard bekistingsbakken komen te staan.
Volgende week maandag gaan we koppensnellen (de palen die geboord zijn worden op hoogte afgeknepen (koppensnellen), dit is het gedeelte dat boven het zandbed uitsteekt.
Daarna gaan we starten met de funderingswerkzaamheden.

November 2022

Onder belangstelling van ondere de architect, projectontwikkelaars en de aanwezige kopers is door burgemeester van Merrienboer en wethouder van Hulle de vlag gehesen alsook de 1e steen gelegd.

Eind november hebben we de betonnen vloer gestort voor de bergingen.

December 2022

Op de begane grond zijn de HSB elementen voor de buitengevels reeds geplaatst. Deze zijn in onze eigen werkplaats gemonteerd. Vervolgens zijn de voorbereidingen getroffen om verder te kunnen naar de 1e verdieping. Denk hierbij aan het plaatsen van de stempels alsook aan het plaatsen van steigers om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. De vloeren op de 1e verdieping liggen er inmiddels ook in. Tevens wordt er hard gewerkt om de E+W aan te leggen.

Bellamy blog

Januari 2023

De prefab elementen die we in onze eigen werkplaats hebben geproduceerd voor de 1e verdieping, zijn we nu aan het plaatsen op locatie.
Ook is men volop bezig met het lijmen van de kalkzandsteenmuren op de 1e verdieping.

Na het plaatsen  van HSB elementen en de kalkzandsteen binnenmuren op de 1e verdieping zijn we alweer aan de volgende fase aangekomen.
Afgelopen week hebben we de breedplaatvloeren gelegd van de 2e verdieping. We kunnen nu verder de voorbereidingen treffen om de 2e verdiepingsvloer te storten.

Bellamy blog

Maart 2023

Het bouwen van de 34 appartementen vordert. Inmiddels is de 3e verdiepingsvloer van de appartementen aan de zijde van de Alvarezlaan gestort. Aan de zijde van de Ballamystraat is de dekvloer gestort. Zijde Alvarezlaan bestaat uit begane grond en 3 verdiepingen, zijde Bellamystraat begane grond en 2 verdiepingen. De galerij platen van de 1e en 2e verdieping zijn geplaatst op de staalconstructie. Ondertussen zijn we ook continu bezig aan het metselwerk.

Bellamy blog


Bellamy blog

April 2023

14 april hebben we het hoogste punt van het appartementencomplex bereikt. Dit hebben we met de kopers van de appartementen, de opdrachtgevers, diverse onderaannemers en overige genodigden mogen vieren.

Bellamy blog
Juni 2023

De afgelopen weken is er door het gehele bouwteam veel werk verzet. De gevel aan de voorzijde is, doordat de stelling is verwijderd, beter zichtbaar geworden en kunt u het mooie metselwerk zien. De smeervloeren worden volop aangebracht, een aantal verdiepingen zijn reeds gereed. Ook is men bezig met het stucwerk in de woningen. De tegelzetter werkt woning voor woning zijn werk af; het monteren van de voorzieningen voor het sanitair kan daarop volgen en is in een aantal woningen al voorzien.

Bellamyhof
Augustus 2023

Na de bouwvak zijn we weer vol goede moed begonnen aan onze projecten.
We zijn gestart met het monteren van prefab bergingen. Tevens zijn we gestart met het plaatsen van de balustrades aan de Bellamyzijde en zijn we nog volop bezig met het afronden van het metselwerk.September 2023

Afgelopen week zijn de stalen brandtrappen aangebracht aan de galerijen. Deze week worden de kozijnen geplaatst en voorzien van glas.
Op de berging op het binnenplein wordt nu het dak voorzien van een waterdichte bitumenlaag.

Het metselwerk aan de Alvarez zijde vordert ook en de tegelzetter is klaar in blok Bellamy zijde en is nu volop bezig in blok Alvarez zijde.


Bellamyhof