arrow_drop_up arrow_drop_down
Simons Bouwgroep home

WERKEN BIJ SIMONS BOUWGROEP

Allround Timmerkracht


7 januari 2020

Wegens uitbreiding van onze projecten zijn wij per direct opzoek naar een Allround Timmerkracht om ons team te versterken. Ben jij een ster in het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? En wil je graag in een hecht team werken? Dan ben jij de Allround Timmerkracht waar wij naar opzoek zijn!

Functieomschrijving

In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen het bouwproject, zowel zelfstandig als in teamverband. Hierbij moet je denken aan aanbouw & verbouw, onderhoud & renovatiewerkzaamheden.

Functie eisen

  • In het bezit van een diploma of ervaring in soortgelijke functie
  • Zelfstandig werken
  • Je bent oplossingsgericht
  • Minimaal in het bezit van een rijbewijs B

Je komt terecht in een werkomgeving waar de collegialiteit en goede werksfeer voorop staan.
Daarnaast bieden wij ook:

  • Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO
  • Mogelijkheden tot volgen van opleidingen en/of cursussen
  • Functie voor de lange termijn
  • Goede pensioenopbouw

Heb je interesse gekregen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@simonsbg.nl en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega.

Vacature Allround Timmerkracht
Ons team

ONZE MEDEWERKERS

Maak kennis met ons team van vakmensen. Onder leiding van directeur Cor Simons werkt een team met vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. De projectleider en werkvoorbereider coördineren het geheel. Zo hebben we een professionele organisatie die uw projecten vlot en deskundig laat verlopen. 


Door onze eigen timmerfabriek schakelt Simons Bouwgroep snel. Echt vakwerk wordt afgeleverd. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. De projectleider en werkvoorbereider coördineren het geheel. Zo hebben we een professionele organisatie die uw projecten vlot en deskundig laat verlopen. 

Bekijk deze video voor een kijkje achter de schermen: