Simons Bouwgroep home

WERKEN BIJ SIMONS BOUWGROEP

(Leerling) Timmerlieden

Ben jij goed in plannen en bezit jij een kritisch oog waarmee je alles kunt controleren en in goede banen kunt leiden. Dan is de functie als werkvoorbereider misschien wel iets voor jou!

Uitvoerder

Als uitvoerder heb je een divers takenpakket. Je begint de ochtend uiteraard met een bak koffie samen met je collega’s, vervolgens zet je iedereen aan het werk volgens planning. Hiernaast heb je contact met diverse partijen, waaronder leveranciers, onderaannemers, werkvoorbereiders en projectleiders.

Allround Timmerkracht


Wegens uitbreiding van onze projecten zijn wij per direct opzoek naar een Allround Timmerkracht om ons team te versterken.

Ben jij een ster in het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? En wil je graag in een hecht team werken? Dan ben jij de Allround Timmerkracht waar wij naar opzoek zijn!

Open sollicitatie

Zie je niet direct iets tussen onze vacatures staan, maar lijkt het je wel heel leuk om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op door je CV en motivatie te sturen naar info@simonsbg.nl!

Ben je op zoek naar een stageplek!?

Wij als bedrijf vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst, daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent.
Tijdens je stage ga jij je oriënteren op het werken in de praktijk. Door middel van een stage kun jij meewerken in een bepaalde functie bijvoorbeeld als werkvoorbereider, calculator of op administratief gebied zoals administratief medewerker.


Tijdens je stage ondersteunt je stagebegeleider je zoveel mogelijk en laat je ervaring opdoen in de praktijk. 
Samen werken jullie ook aan de taken en onderwijsdoelen die je mee krijgt vanuit je opleiding.


De afgelopen jaren hebben we met studenten van diverse onderwijsinstellingen gewerkt, o.a. met Avans Hogeschool, HZ Hogeschool, NCOI opleidingen, Scalda en Lodewijk College.


Heb je interesse gekregen om bij ons stage te lopen?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@simonsbg.nl 


ONZE MEDEWERKERS

Maak kennis met ons team van vakmensen. Onder leiding van directeur Cor Simons werkt een team met vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. De projectleider en werkvoorbereider coördineren het geheel. Zo hebben we een professionele organisatie die uw projecten vlot en deskundig laat verlopen. 


Door onze eigen timmerfabriek schakelt Simons Bouwgroep snel. Echt vakwerk wordt afgeleverd. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. De projectleider en werkvoorbereider coördineren het geheel. Zo hebben we een professionele organisatie die uw projecten vlot en deskundig laat verlopen. 

Bekijk deze video voor een kijkje achter de schermen: