ONZE BOUW DISCIPLINES

Uw partner voor alle bouwkundige werkzaamheden in Zeeland

Simons Bouwgroep | Bouw

Voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, zorginstellingen, industrie en woningcorporaties bouwt Simons Bouwgroep aan uiteenlopende projecten. Als aannemersbedrijf zijn we actief in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook in andere delen van Zeeland en België. Onze vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters, hebben ervaring in nieuwbouw, verbouw, woningbouw, utiliteitsbouw, industrie, betonwerk, renovatie en projectontwikkeling. Door onze eigen timmerfabriek schakelt Simons Bouwgroep snel. Wij zorgen voor een professionele organisatie die uw project vlot en deskundig laat verlopen.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is een breed begrip; voor ons omvat dit o.a. nieuwbouw van schoolgebouwen, verzorgingsinstellingen, kantoor-, winkel- en bedrijfspanden. Samen met onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar een goede aanpak van samenwerking, we denken vooral mee met onze opdrachtgevers. Veelal volgens het turn-key concept.
Betonwerk

Betonwerk

Wij realiseren alle soorten betonwerk voor elke ondergrond en elke vorm. Van het realiseren van een compleet betonskelet of storten van funderingen en betonvloeren. Wij zijn expert in het realiseren van bouwkundige betonbouw.

Industrie

Industrie

Wij zijn actief in de industrie in de breedste zin van het woord. Veiligheid, maatwerk, vakmanschap en expertise staan voor ons centraal. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn wij een betrouwbare partner voor uw projecten. We zijn gespecialiseerd in bedrijfshallen, terminals en betonwerk van industriële bedrijfspanden. Simons Bouwgroep kent de industriële sector door en door.
Renovatie en onderhoud

Renovatie &
Onderhoud

Voor renovatie, restauratie, onderhouds- en verbouwingswerk bent u bij ons aan het juist adres. Hierbij kunt u denken aan onderhoud t.b.v. woningbouwcomplexen, groot onderhoud industrie of aan kleine en grote verbouwingen of renovaties van woningen, scholen, kantoor- winkel- en bedrijfspanden. Transformatie en herbestemming van bestaande panden en particuliere projecten. 
Woningbouw

Appartementenbouw &
Woningbouw

Wilt u een nieuwe woning of appartementencomplex laten bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Vanaf de eerste ideeën van ontwerp tot de daadwerkelijke oplevering begeleiden wij u door alle stappen van het ontwerp- en bouwproces. We werken nauw samen met diverse architecten en zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners op het gebied van installatie e.d.
Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om bouwprojecten te ontwikkelen, uiteenlopend van bedrijfspanden tot en met appartementenbouw.

Wij doen dit onder eigen beheer, zowel woningen als commercieel vastgoed. Hierin werken we samen met andere ontwikkelaars en partijen. Wij vinden het belangrijk om toekomstige bewoners en gebruikers ruime keuze te bieden, zodat het bouwproject aansluit op hun persoonlijke wensen en voorkeuren.

Werkplaats

Werkplaats

Voor echt maatwerk en een snelle levering beschikken wij over een eigen werkplaats. Dit biedt veel voordelen, zoals een uniek product geheel naar eigen smaak en volgens de door u gestelde eisen. Alle materialen worden standaard afgewerkt met grondverf en desgewenst afgelakt op kleur. U kunt hierbij denken aan kozijnen, ramen, deuren, trappen, steigerhouten meubelen, balies, maatwerk kasten en meer. U vraagt, wij draaien!

Wij doen mee aan isolatieteam Zeeland

Zeeuwse gemeenten zetten professionele isolatieteams in om eigenaren van E,F en G woningen gratis te helpen bij het nemen van eenvoudige isolatiemaatregelen.
In de periode van februari tot en met april gaat Simons Bouwgroep B.V. bij meerdere woningen inventariseren welke eenvoudige isolatiemaatregelen genomen kunnen worden.


Denk daarbij aan het plaatsen van tochtstrippen, het plaatsen van radiatorfolie, het plaatsen van een brievenbusborstel, goed sluiten van ramen en deuren.

Alle kleine beetje helpen om de woning te verduurzamen

Isolatie

Een greep uit onze projecten

Wij zijn trots op al onze bouwprojecten. Daarom laten we graag een greep uit ons portfolio zien. Benieuwd geworden naar al onze projecten? Klik hier voor een compleet overzicht. Wilt u meer informatie over een specifiek project, onze diensten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk hier alle projecten →