Simons Bouwgroep home

OVER SIMONS BOUWGROEP

Uw partner voor alle bouwkundige werkzaamheden in Zeeland

Simons Bouwgroep B.V. | Zeeland

Wie zijn wij?

Simons Bouwgroep is een aannemingsbedrijf, werkzaam in de regio Zuid-West Nederland en België, met een zeer lange staat van dienst.

We bestaan uit een professioneel team van eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. Daarnaast wordt, waar nodig, een vaste kern van ZZP'ers en onderaannemers ingeschakeld.
Voor de niet bouwkundige zaken, zoals bijvoorbeeld installatiewerk en schilderwerk, wordt hoofdzakelijk met regionale onderaannemers gewerkt. Zodoende is Simons Bouwgroep in staat om op een professionele manier alle bouwwerkzaamheden uit te voeren. Dit kan bestaan uit klein onderhoudswerk bij een particuliere klant, betonwerken, het realiseren van utiliteitsgebouwen of een grote renovatieklus, kortom alle voorkomende bouwwerkzaamheden. 

Alle werken worden voorbereid op onze locatie aan de Patentweg 12 in Terneuzen door de afdeling werkvoorbereiding, waarmee op locatie de werkzaamheden worden uitgewerkt onder leiding van een uitvoerder of voorman.
Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht met hun eigen ideeën die door ons uitgewerkt worden of door een architect. Maar ook samenwerken in een bouwteam behoort tot de mogelijkheden.


Werkplaats

Houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, hardhouten zittingen en meubels, kortom alles wat u maar kunt bedenken van hout, wordt allemaal vervaardigd in de eigen professioneel ingerichte timmerwerkplaats. Alles wordt standaard in de juiste grondlaag gespoten en afgelakt in onze eigen spuiterij.
De eigen werkplaats heeft het grote voordeel, dat ook bij plaatselijke wijziging of aanpassing er heel snel geschakeld kan worden.


Keurmerk en Veiligheid

Wij zijn lid van BouwGarant en tevens zijn wij VCA**  en ISO 9001 gecertificeerd. Conform het kwaliteitssysteem bewaken wij continu de vereiste procedures en zien er op toe dat de werkzaamheden volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Tevens is er een beleidsverklaring opgesteld. VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een compleet programma waarop Simons Bouwgroep objectief en structureel wordt getoetst en gecertificeerd op het VGM-systeem.

Wij werken met gecertificeerd hout onder andere: MTCC (Malaysian Timber Certification Council) en FSC (Forest Stewardship Council). Het FSC keurmerk voor hout betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos wordt geoogst, zonder schade aan het bos toe te brengen.
Betrokkenheid in deze regio's is voor ons van groot belang, daarom is Simons Bouwgroep lid van verschillende werkgevers- ondernemingsorganisaties in Zeeland en omgeving. Simons Bouwgroep is aangesloten bij VNO-NCWPromotion Council North Sea Port en Energiek Zeeland en Bouwend Nederland. 

Simons Bouwgroep voor utiliteitsbouw, betonwerk, industrie bouw, woningbouw, projectontwikkeling en renovatie & onderhoud.

ONZE MEDEWERKERS

Maak kennis met ons team van vakmensen. Onder leiding van directeur Cor Simons werkt een team met vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. De projectleider en werkvoorbereider coördineren het geheel. Zo hebben we een professionele organisatie die uw projecten vlot en deskundig laat verlopen. 


Door onze eigen timmerfabriek schakelt Simons Bouwgroep snel. Echt vakwerk wordt afgeleverd. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers, met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. De projectleider en werkvoorbereider coördineren het geheel. Zo hebben we een professionele organisatie die uw projecten vlot en deskundig laat verlopen. 

Bekijk deze video voor een kijkje achter de schermen: