Betonwerk bij Simons Bouwgroep

Onze Betonwerk projecten!

Betontrappen Zeedijk Terneuzen

Betonwerk bij Simons Bouwgroep 

Voor al uw betonwerk bent u bij Simons Bouwgroep aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in betonwerk en realiseren betonwerk voor elke ondergrond en elke vorm. Of u nu een betonvloer nodig heeft, betonwerk op maat of een betonfundering. Bij Simons Bouwgroep zorgen wij dat uw ideale betonwerk perfect opgeleverd wordt door onze jarenlange ervaring in het leveren van betonwerk.  

Betonwerk: betonfundering 

Een fundering is het deel van de constructie waar het gebouw op rust. Deze betonfundering fungeert als de basis waar het gebouw op rust. Door voor een stevige betonfundering te kiezen zorg je ervoor dat het gebouw stabiel is. Een betonfundering is dus een fundamenteel onderdeel van elk bouwproject. Het aanbrengen van een betonfundering is precisiewerk dat gedaan moet worden door echte vakmensen. Om de optimale betonwerk fundering voor uw bouwproject te bepalen staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar.  

Betonwerk: betonvloeren 

Onze betonvloeren worden gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, hier beschikken we over een aantal vaste betonleveranciers. Zodoende kunnen wij de mooiste en stevigste betonvloeren realiseren. Industriële betonvloeren zijn ideaal om te leggen in bedrijfsloodsen vanwege de stevigheid en gladde ondergrond. Je kunt hier zelf kiezen hoe dik deze betonvloer moet zijn, dit is vaak afhankelijk van het gewicht dat op deze betonvloeren wordt uitgeoefend. Denk bijvoorbeeld aan zware pallets, heftrucks of zelfs vrachtwagens die zich over de betonvloer verplaatsen. Onze opdrachtgevers kiezen voor onze expertise op het gebied van betonvloeren en vragen ons vaak om advies. 

Betonwerk: op maat 

Al ons betonwerk leveren wij op maat. Daarbij kijken we altijd wat de wensen zijn van onze opdrachtgevers. De belangen van de opdrachtgever en de eindgebruiker staan bij ons altijd centraal. Zo hebben we recentelijk prachtige betonwerk werkzaamheden mogen afleveren in het Molenwaterpark in Middelburg. Voor deze en meer van onze recent afgeronde betonwerk opdrachten, kijk bij onze projecten.  


Benieuwd naar welk betonwerk het beste bij uw bouwplannen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste betonwerk oplossing voor uw bouwproject.  

 

 

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!