Industriebouw bij Simons Bouwgroep

Onze industriebouw projecten!

Uitbreiding Kelvin Terminals Terneuzen

Industriebouw bij Simons Bouwgroep 

Onze bouwwerkzaamheden in de industriebouw zijn uiterst divers. Wij zijn namelijk actief in de industriebouw in de breedste zin van het woord in de regio Zeeuws-Vlaanderen maar ook in andere delen van Zeeland en België. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de industriële sector door en door. Bij Simons Bouwgroep staan veiligheid, maatwerk, vakmanschap en expertise centraal. Hierdoor kun je rekenen op maatwerk van een betrouwbare partner voor al uw industriebouw projecten.  

 

Industriebouw bedrijfshallen 

Industriële bedrijfshallen behoort tot een van de specialiteiten van Simons Bouwgroep. Door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring bouwen wij bedrijfshallen voor de lange termijn. Bij Simons Bouwgroep maken wij altijd gebruik van materiaal van de hoogste kwaliteit en goed geschoold personeel. Hierdoor leveren wij bedrijfshallen van hoge kwaliteit die voldoen aan alle veiligheidseisen. Voor een impressie van onze industriebouw werkzaamheden kunt u verder kijken bij onze projecten.  

 

Industriebouw terminals en betonwerk 

Terminals en betonwerk voor de industrie zijn werkzaamheden waar wij dagelijks mee bezig zijn. Of het nu om nieuwbouw van terminals gaat of het opknappen van betonwerk. Bij Simons Bouwgroep doen we het allemaal. Ons vakkundige personeel is pas tevreden als de wensen van de opdrachtgever zijn vervuld. 

 

Industriebouw bedrijfspanden 

Op zoek naar industriële bedrijfspanden waar functionaliteit, indeling, duurzaamheid en toegankelijkheid centraal staan? Simons Bouwgroep is specialist als het aankomt op het bouwen van duurzame industriële bedrijfspanden. Zo bouwen we regelmatig prachtige nieuwe bedrijfspanden op industrieterreinen in Zeeland en België. Daarnaast renoveren, verduurzamen of verbouwen we ook regelmatig bedrijfspanden in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij bouwen bedrijfspanden waar de wensen van de opdrachtgever nauwkeurig opgevolgd worden. Klanttevredenheid is namelijk iets waar we bij Simons Bouwgroep erg de nadruk op leggen. 

 

Benieuwd naar de industriebouw mogelijkheden voor uw bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers maken graag tijd voor je om jouw industriebouw vragen te beantwoorden. 

 

 

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!