Projectontwikkeling bij Simons Bouwgroep

Onze projectontwikkeling projecten!

Uitbreiding Kelvin Terminals Terneuzen

Projectontwikkeling 

Voor projectontwikkeling van nieuw- of verbouw van uw project bent u bij Simons Bouwgroep aan het juiste adres. Projectontwikkeling is misschien wel het belangrijkste punt voordat een project daadwerkelijk in aanbouw of verbouwing kan gaan. Daarom is Simons Bouwgroep erg secuur met het ontwikkelen van projecten. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van bouwprojecten en het zoeken naar mogelijkheden. Dit doen we voor zowel appartementen- als woningbouw.  

 

Projectontwikkeling en bouwproces 

Bij Simons Bouwgroep ontwikkelen we projecten om vervolgens zelf te bouwen. Dit bouwproces wordt vaak ingevuld volgens het bouwteam concept. Dit betekent dat wij in een team zitten met onder andere de architect en de opdrachtgever. Dit zorgt voor een efficiënt en effectief verloop van het bouwproces. Tevens kunnen wij heel flexibel werken: we beschikken bij Simons Bouwgroep over een eigen timmerwerkplaats. Hierdoor kunnen wij snel op maat gemaakte houten stukken opleveren en zijn we dus niet afhankelijk van lange wachttijden bij leveranciers.  


Projectontwikkeling met andere partijen

Bij projectontwikkeling werken we altijd nauw samen met andere partijen. Wij vinden het namelijk belangrijk om toekomstige bewoners of gebruikers ruime keuze te bieden op gebied van materialen en installaties. Hierdoor kunnen we garanderen dat het uiteindelijke resultaat aansluit op hun persoonlijke wensen en voorkeuren. Het betrekken van diverse partijen draagt hier sterk aan bij. Daarom hebben wij een goede samenwerking met de gemeenten, collega-ontwikkelaars, corporaties en bedrijven. Hierdoor staat de basis van een succesvol project als een huis.  

Benieuwd naar projecten die wij al hebben opgeleverd voor onze opdrachtgevers? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten of bij onze projecten in uitvoering. Bij projecten in uitvoering kun je stapsgewijs meelezen hoe wij te werk zijn gegaan.  

 

Neem contact met ons op 

Benieuwd naar de mogelijkheden van projectontwikkeling bij Simons Bouwgroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en wat Simons Bouwgroep u kan bieden. 

 

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!