Renovatie en onderhoud bij Simons Bouwgroep

Onze renovatie- en onderhoud projecten!

Renovatie en onderhoud bij Simons Bouwgroep 

Renovatie en onderhoud valt onder een van de zeven bouwdisciplines van Simons Bouwgroep. Wij hebben een uitgebreid portfolio aan renovatie- en onderhoudsprojecten. Zo zijn wij actief met renovaties en onderhoud bij grote industriële- en utiliteitsgebouwen. Maar ook bij appartementen- en woningbouwprojecten. Door altijd de wensen van de opdrachtgever in acht te nemen realiseren we geweldige projecten. Zo hebben we onder andere verschillende scholen in de gemeente Terneuzen mogen renoveren. Maar ook het transformeren van verschillende utiliteitsgebouwen zoals kerken in Zeeuws-Vlaanderen naar een gezellig restaurant. 

Industriële renovatie en onderhoud 

Bij industriële renovatie en onderhoud kun je bijvoorbeeld denken aan groot en klein onderhoud bij terminals, fabrieksgebouwen en bedrijfshallen. Bij dit soort projecten staat veiligheid, maatwerk, vakmanschap en expertise altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring in de industriële sector leveren wij altijd renovaties en onderhoud van hoge kwaliteit.  

Utiliteitsgebouwen renovatie en onderhoud 

Simons Bouwgroep renoveert met grote regelmaat- verschillende utiliteitsgebouwen in regio Zeeuws-Vlaanderen en in de rest van Zeeland en in België in. Zo hebben we bij Simons Bouwgroep recentelijk veel renovaties en onderhoudswerkzaamheden aan schoolgebouwen en kerken mogen uitvoeren. Maar ook voor renovatie en onderhoud aan diverse winkel- en bedrijfspanden in de regio worden wij met grote regelmaat ingeschakeld. Bij onze projecten kun je alle utiliteitsrenovaties en onderhoudswerkzaamheden zien die we recentelijk hebben uitgevoerd.  

Appartementen- en woningrenovatie en onderhoud 

Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers gaan wij met regelmaat aan de slag met renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan appartementen of woningen. Wij werken voornamelijk in de regio Zeeuws-Vlaanderen aan particuliere woningrenovaties en onderhoudswerkzaamheden. Onze eigen werkplaats in Terneuzen is een groot voordeel: zo kunnen we in eigen huis snel op maat gemaakte stukken produceren. Hierdoor kunnen we prachtige renovaties en onderhoudswerkzaamheden snel en op maat uitvoeren.  

Transformatie of herbestemming 

Ook voor herbestemmingsplannen of transformaties bent u bij Simons Bouwgroep aan het juiste adres. Vanwege ons uitgebreide portfolio aan projecten en jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor een strakke en haalbare planning. Zo kunnen we efficiënt en effectief te werk gaan. Zo hebben we recentelijk in Middelburg een waterpark volledig getransformeerd, een project waar we erg trots op zijn.  

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Simons Bouwgroep voor u kan betekenen op het gebied van renovaties en onderhoud? Neem dan direct contact met ons op! Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om uw renovatie en onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren.  

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!