Eigen houtwerkplaats

 Voor echt maatwerk en een snelle levering

Lees meer

De timmerwerkplaats bij Simons Bouwgroep 

Simons Bouwgroep is in de vorige eeuw begonnen als metselbedrijf. Na zo’n veertig jaar als metselbedrijf zijn de activiteiten in de jaren 50 uitgebreid met een eigen timmerwerkplaats. In de jaren daarop volgend is Simons Bouwgroep uitgegroeid tot een middelgroot aannemingsbedrijf. Met inmiddels 110 jaar ervaring in de regio Zeeuws-Vlaanderen en andere delen van Zeeland en België.  

Op maat gemaakt

Tot op heden is er nog steeds een eigen timmerwerkplaats. Waarin wij onze klanten kunnen voorzien van op maat gemaakte meubelen, kozijnen, deuren en nog veel meer. Een groot voordeel van deze timmerwerkplaats is dat wij unieke objecten kunnen maken die geheel naar smaak en eisen van de opdrachtgever gemaakt kunnen worden. De producten die gemaakt worden in onze timmerwerkplaats worden indien gewenst afgewerkt met grondverf en afgelakt op kleur.  

Producten voor de bouw

De timmerwerkplaats wordt onder andere gebruikt om bouwonderdelen te produceren die we gebruiken bij grote projecten. Hierdoor kunnen we snel en secuur op maat gemaakte producten leveren ieder bouwproject. Door gebruik te maken van houtskelet bouwelementen wordt het bouwproces versneld. Denk bijvoorbeeld aan het houtwerk voor een unieke dakkapel of extra grote kozijnen. We gebruiken bij Simons Bouwgroep altijd hoogwaardige kwaliteit producten in onze timmerwerkplaats.  

Puur vakmanschap

In onze timmerwerkplaats hebben wij een combinatie van ervaren werknemers en nieuwe timmerlieden. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat we bij Simons Bouwgroep zowel nu als in de toekomst met precisie werk de mooiste producten kunnen blijven opleveren. Nieuwe timmerlieden worden opgeleid door eigen vakmensen. Zo zorgen we bij Simons Bouwgroep ook voor toekomstige garantie van echt vakmanschap voor uw bouwprojecten. 

Er zijn doorlopend vacatures voor timmerlieden, bekijk hiervoor onze vacatures.

Meer weten over onze timmerwerkplaats 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze werkplaats voor u of uw bouwproject kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw bouwproject en wat Simons Bouwgroep voor u kan betekenen. 

 

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!