Timmerwerkplaats bij Simons Bouwgroep

Onze timmerwerkplaats projecten!

 

Bank geproduceerd in werkplaats

Timmerwerkplaats bij Simons Bouwgroep 

Simons Bouwgroep is een aannemingsbedrijf dat vanuit vorige eeuw is begonnen als metselbedrijf. Na zo’n veertig jaar als metselbedrijf is in de jaren 50 een timmerwerkplaats toegevoegd. Sindsdien zijn we zijn we uitgegroeid tot een middelgroot aannemingsbedrijf met 110 jaar ervaring in de regio Zeeuws-Vlaanderen en andere delen van Zeeland en België.  

Op maat gemaakte houten werkstukken 

Ook nu hebben wij nog steeds onze eigen timmerwerkplaats. Hier maken wij prachtige houten meubelen, kozijnen, trappen, deuren, balies, maatwerk kasten en nog meer. Het voordeel van deze timmerwerkplaats is dat wij unieke objecten kunnen maken die geheel naar de smaak en eisen van de opdrachtgever worden opgeleverd. De producten die gemaakt worden in onze timmerwerkplaats worden indien gewenst afgewerkt met grondverf en afgelakt op kleur.  

Bent u op zoek naar andere soort timmerwerkzaamheden? Dan horen wij dit graag, wij kunnen namelijk werkelijk alles voor u op maat maken! 

Voor uw bouwproject 

Wij gebruiken de timmerwerkplaats ook om bouwonderdelen te produceren die we gebruiken bij grote projecten. Hierdoor kunnen we snel en secuur op maat gemaakte producten leveren voor uw bouwproject. Tevens produceren we houtskelet bouwelementen welke het bouwproces aanzienlijk versnellen. Denk bijvoorbeeld aan het houtwerk voor een unieke dakkapel of extra grote kozijnen. We gebruiken bij Simons Bouwgroep altijd hoogwaardige kwaliteit producten in onze timmerwerkplaats.  

Vakmanschap in onze timmerwerkplaats 

In onze timmerwerkplaats hebben wij ervaren werknemers. Nieuwe timmerlieden worden opgeleid door eigen vakmensen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat we bij Simons Bouwgroep zowel nu als in de toekomst met precisie werk de mooiste producten kunnen blijven opleveren. Zo zorgen we bij Simons Bouwgroep ook voor toekomstige garantie van echt vakmanschap voor uw bouwprojecten.  

Meer weten over onze timmerwerkplaats 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze werkplaats voor u of uw bouwproject kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw bouwproject en wat Simons Bouwgroep voor u kan betekenen. 

 

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!

arrow_drop_up arrow_drop_down