Allround Timmerkrachten

27 september 2023

Wegens uitbreiding van onze projecten zijn wij per direct opzoek naar Allround Timmerkrachtenen om ons team te versterken.

Ben jij een ster in het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? En wil je graag in een hecht team werken? Dan ben jij de Allround Timmerkracht waar wij naar opzoek zijn!

Functieomschrijving

In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen het bouwproject, zowel zelfstandig als in teamverband. Hierbij moet je denken aan aanbouw & verbouw, onderhoud & renovatiewerkzaamheden.

Functie eisen

  • In het bezit van een diploma of ervaring in soortgelijke functie
  • Zelfstandig werken
  • Je bent oplossingsgericht
  • Minimaal in het bezit van een rijbewijs B


Je komt terecht in een werkomgeving waar de collegialiteit en goede werksfeer voorop staan.
Daarnaast bieden wij ook:

  • Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO
  • Mogelijkheden tot volgen van opleidingen en/of cursussen
  • Functie voor de lange termijn
  • Goede pensioenopbouw

We bestaan uit een professioneel team van eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters. Daarnaast wordt, waar nodig, een vaste kern van ZZP'ers en onderaannemers ingeschakeld.
Voor de niet bouwkundige zaken, zoals bijvoorbeeld installatiewerk en schilderwerk, wordt hoofdzakelijk met regionale onderaannemers gewerkt. Zodoende is Simons Bouwgroep in staat om op een professionele manier alle bouwwerkzaamheden uit te voeren. Dit kan bestaan uit klein onderhoudswerk bij een particuliere klant, betonwerken, het realiseren van utiliteitsgebouwen of een grote renovatieklus, kortom alle voorkomende bouwwerkzaamheden.

Alle werken worden voorbereid op onze locatie aan de Patentweg 12 in Terneuzen door de afdeling werkvoorbereiding, waarmee op locatie de werkzaamheden worden uitgewerkt onder leiding van een uitvoerder of voorman.
Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht met hun eigen ideeën die door ons uitgewerkt worden of door een architect. Maar ook samenwerken in een bouwteam behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse gekregen, neem dan gerust contact met ons op.


Vacature allround timmerkrachten