Werkvoorbereider

10 februari 2022

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste werkvoorbereider om ons team te komen versterken. Je komt terecht in een team van werkvoorbereiders en calculators waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Ben jij goed in plannen en bezit jij een kritisch oog waarmee je alles kunt controleren en in goede banen kunt leiden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Functieomschrijving
In de rol als werkvoorbereider heb je een centrale rol in het bouwproces. Jij coördineert het bouwproces, weet precies wat er nodig is en zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt.

Je houdt je voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding van onze bouwprojecten. Hierbij werk je in teamverband, je biedt aan de projectleider en maak je de werkgegevens gereed voor de uitvoerder. Het juist communiceren met je collega’s, klanten, onderaannemers en leveranciers is hierin erg belangrijk.

Je koopt materialen en diensten in bij leveranciers en onderaannemers en zorgt hierbij dat de kosten helder, transparant en nauwkeurig zijn. Je bewaakt nauwgezet de voortgang van het project en bezoekt daarom regelmatig de bouwplaats.

Functie eisen

- Afgeronde bouwkundige (MBO-) opleiding;
- Minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider;
- Communicatief vaardig in zowel woord al geschrift ;
- Oplossingsgericht denkvermogen.

Daarnaast bieden wij ook:

- Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra;
- Functie voor de langere termijn;
- Mogelijkheden tot volgen van opleidingen en/of cursussen;
- Goede pensioenopbouw.

Bedrijfsprofiel

Simons Bouwgroep is een aannemingsbedrijf gevestigd in Terneuzen met een aantal kerndisciplines, zoals utiliteitsbouw, betonwerk, industrie, renovatie en onderhoud, appartementen- en woningbouw en projectontwikkeling.

Wij zijn actief in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook in andere delen van Zeeland en België. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats, deze is volledig ingericht met professionele houtbewerkingsmachines.

Ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken?
Stuur je motivatiebrief en cv naar info@simonsbg.nl


Werkvoorbereider