Appartementen- en woningbouw bij Simons Bouwgroep

Onze appartementen- en woningbouw projecten!

 

Nieuwbouw woning Waterlelie in Terneuzen

Appartementen bouw en woningbouw 

Voor de beste kwaliteit appartementen bouw en/of woningbouw moet je bij Simons Bouwgroep zijn. Wij bouwen namelijk prachtige appartementencomplexen en woningen in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast zijn we ook actief met het bouwen van appartementen en woningen in andere delen van Zeeland en België.   

Appartementen- en woningbouw begeleiding 

Wij begeleiden onze opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk, vanaf de eerste ideeën bij alle stappen van het ontwerp- en bouwproces tot en met de daadwerkelijke oplevering. Dit doen we in nauwe samenwerking met diverse architecten en onderaannemers. Samen zijn wij altijd op zoek naar de meest efficiënte en effectieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Zo werken we samen met een groot netwerk van partners op het gebied van installaties.  

Appartementen- en woningrenovatie en onderhoud 

Bij Simons Bouwgroep zijn we niet alleen gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouw appartementencomplexen en woningen. Wij renoveren en onderhouden namelijk ook diverse appartementen en woningen in de regio Zeeuws-Vlaanderen en andere delen van Zeeland en Vlaanderen. Ons diverse gamma aan diensten zorgt ervoor dat wij zeer ervaren zijn in onze werkzaamheden. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en werken daarom ook alleen met materiaal van eersteklas kwaliteit en goed geschoold personeel. Daarnaast hebben we onze eigen werkplaats waar we snel en efficiënt op maat gemaakte onderdelen voor uw woningbouwproject kunnen realiseren.  

Appartementen bouw 

Voor alle appartementen bouw werken wij zoveel mogelijk volgens het bouwteam concept. Dit zorgt voor een efficiëntere uitvoering van de werkzaamheden aan het project. Ook kunnen we hierdoor het gemaximaliseerde budget handhaven.

Alle ‘echte’ bouwwerkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer. Ons uitgangspunt is dat wij zoveel mogelijk disciplines zelf in eigen huis hebben voor het opleveren van appartementencomplexen. Voor specialistische werkzaamheden werken we samen met gerenommeerde partners op gebied van o.a. installatie- en elektrotechniek.  

Woningbouw 

Woningen bouwen zit in ons bloed. We zijn dan ook regelmatig te vinden in nieuwbouwwijken omdat particulieren besloten hebben om hun woning door ons te laten bouwen. Wij zijn ontzettend trots op de vele vrijstaande woningen die we al mochten realiseren: neem een kijkje in ons portfolio. 

Benieuwd naar wat Simons Bouwgroep voor de realisatie van uw appartementencomplex of woning kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en denken graag met u en uw bouwplannen mee.  

Wilt u meer informatie over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op!